Results 1 to 3 of 3

Thread: Installing SourceOp and PLR plugin help

  1. #1
    .:4th | Hilikus's Avatar



    Join Date
    Apr 09, 2013
    Last Online
    Jul 18, 2013
    Posts
    11
    Threads
    4
    Reputation
    SourceOP Thread


        
    Steam: 76561198040878639 
    Steam join date: Dec 31, 1969
    Steam Level: 27
    Profile Status: Public


    Installing SourceOp and PLR plugin help


    Hi, I am a new server owner, so any help is appreciated. I have looked extensively through previous posts, and hopefully I can clear some of my doubts.

    Firstly, I obviously want to install sourceop. Should I just go on ahead and install the new steam pipe vers?

    Also I am running sourcemod right now. Using the Tcadmin do I just import everything from the zip folder into the orangebox/tf ? ie. sounds, there are already existing files there, it would not affect my other plugins if I import sourceop sounds to those files correct?

    Finally once I have installed sourceop, I was also interested in putting in the player limit remover
    http://www.sourceop.com/modules.php?...download&cid=4

    - where would i put the .tar file?
    and
    - I assume I have to make a .vdf file to make this plugin run? I have looked into http://developer.valvesoftware.com/w...nning_a_Plugin < -- this guide but I am still a little confused. Hopefully someone can point me in the right direction!

    - I am assuming the plr.so goes into the bin folder and I have to make a .vdf folder in the addons folder which goes through to the bin and plr. so?

    Thanks so much!

    -Sorry if this is the wrong section, but this is the only forum I could find that has help/problems, the other section that says Sourcemod Plugins sounds more applicable, but no one posted server help stuff there ^^

  2. #2
    [GR]Ant_8490{A}'s Avatar



    Join Date
    Apr 06, 2013
    Last Online
    Feb 26, 2018
    Posts
    9
    Threads
    1
    Reputation
    SourceOP Thread


        
    Steam: 76561197991311326 
    Steam join date: Dec 31, 1969
    Steam Level: 23
    Profile Status: Public



    First of all, TF2 has not been updated to SteamPipe yet, so you're going to have to use version 0.9.16 for now.

    If you download the manual install zip file:
    - everything inside /bin goes in "orangebox/bin"
    - everything inside /gamemod goes in "orangebox/tf"


    For PLR, if your plr.so is in your addons folder, your .vdf should look like:

    "Plugin"
    {
    "file" "..\tf\addons\plr"
    }


    Lastly, SourceOp works fine with Sourcemod/Metamod.

    Hope this helps.
    [GR]Ant_8490{A}
    Area 51 Servers - Owner
    www.area51servers.com

  3. #3
    .:4th | Hilikus's Avatar



    Join Date
    Apr 09, 2013
    Last Online
    Jul 18, 2013
    Posts
    11
    Threads
    4
    Reputation
    SourceOP Thread


        
    Steam: 76561198040878639 
    Steam join date: Dec 31, 1969
    Steam Level: 27
    Profile Status: Public



    Thank you sir, I will try this out tonight when the servers depopulate =)

    Will I also put the .vdf folder in the addons folder?

    Much thanks!

    - - - Updated - - -

    Thank you sir, I will try this out tonight when the servers depopulate =)

    Will I also put the .vdf folder in the addons folder?

    Much thanks!