PDA

View Full Version : mp_teststalemate



jmc_pitbull
Feb 24, 2008, 05:13 AM
Hi Drunken_F00I


i have installed your mp_teststalemate plugin on a Server. i becomme no Suddendeath at the end of Map. everytime comes stalemate. what is wrong ?

greetings
Pit

Drunken F00l
Feb 24, 2008, 11:46 PM
Is mp_stalemate_enable set to 1? Also, my plugin does nothing more than add the concommand back to the game. It is not automatically run or anything.

jmc_pitbull
Feb 25, 2008, 07:43 AM
Hi

thx, now works fine this Plugin.

When come the Version for Linux Server ?