PDA

View Full Version : [SOLVED] SourceOP breaks TF2 SM menu.



chicken
Oct 06, 2010, 10:07 PM
SourceOP breaks the menus of sourcemod in TF2. Is there a way to disable the SourceOP menus so they don't interfere with sourcemod? Also, enabling melee only mode in SourceOP tf2 causes the server to instantly crash.

Drunken F00l
Oct 06, 2010, 10:13 PM
What do you mean it breaks them? Like the Sourcemod menus never work or they just don't work when a SourceOP menu is up?

I'll check out that melee crash. Is it on Windows or is it Linux?

chicken
Oct 07, 2010, 01:42 AM
What do you mean it breaks them? Like the Sourcemod menus never work or they just don't work when a SourceOP menu is up?

I'll check out that melee crash. Is it on Windows or is it Linux?

The sourcemod menus never work when SourceOP is loaded. The sourcemod menus do show up, but selecting anything on it causes the menu to close and re-open after a few seconds without the selected choice being done. I'm running SourceOP on Windows.

Drunken F00l
Oct 07, 2010, 01:19 PM
Thanks. I see the problem. Can you try replacing addons/SourceOP/lua/includes/menu.lua with this file:
http://www.sourceop.com/test/menu.lua

And also replace addons/SourceOP/lua/includes/modules/playercommand.lua with this file:
http://www.sourceop.com/test/playercommand.lua

Let me know if it fixes the issue or causes other issues. Thanks.

chicken
Oct 07, 2010, 03:05 PM
Thanks. I see the problem. Can you try replacing addons/SourceOP/lua/includes/menu.lua with this file:
http://www.sourceop.com/test/menu.lua

And also replace addons/SourceOP/lua/includes/modules/playercommand.lua with this file:
http://www.sourceop.com/test/playercommand.lua

Let me know if it fixes the issue or causes other issues. Thanks.

I'm still having the same problem with the sourcemod menus using those files.

Drunken F00l
Oct 07, 2010, 09:00 PM
Yep, sorry. Try this playercommand.lua instead (with the menu.lua above):
http://www.sourceop.com/test/2/playercommand.lua

I've tried this one and it works for me.

chicken
Oct 08, 2010, 08:51 PM
Yep, sorry. Try this playercommand.lua instead (with the menu.lua above):
http://www.sourceop.com/test/2/playercommand.lua

I've tried this one and it works for me.

Thanks. This file fixed the sourcemod menu, though my server crashes frequently with both sourcemod and SourceOP running. I'll try running SourceOP only for now.

Drunken F00l
Oct 12, 2010, 11:03 PM
I've fixed the melee only crash. You can get the fix by updating your DF_funcoffs.txt. See this thread:
http://www.sourceop.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3898

Both fixes will be included in the next release.