PDA

View Full Version : Problem..



Kite
Jul 16, 2006, 05:16 AM
When I start my game after I just installed sourceop when I type admintut in console it says unknown command... :cry: , How do I start it up ??


P.S. For a Listen server, I dont have mani

Naquadria
Jul 16, 2006, 12:49 PM
SourceOP does not currently work on HL2DM. The last main steam update killed it. SO now we have to wait for it to be fixed.

pros911
Jul 16, 2006, 07:29 PM
dose it work for css ?

Naquadria
Jul 16, 2006, 07:30 PM
Sourceop was never made/supported for css. So I dont know if it does or not.

pros911
Jul 16, 2006, 07:39 PM
Sourceop was never made/supported for css. So I dont know if it does or not.
eh yeah in the autoinstall it say if you want to install for css...

pandragon_exile
Jul 17, 2006, 12:45 AM
Sourceop was never made/supported for css. So I dont know if it does or not.

DF intended to make sourceop for css as well

Naquadria
Jul 17, 2006, 01:21 AM
later on but i think he only barely touched on it.

pandragon_exile
Jul 17, 2006, 02:11 AM
probably because when I installed sourceop on my css server last year, it wouldn't work for some reason...

Retribution
Jul 17, 2006, 05:41 AM
the steam update wasn't just for hl2dm but css and dod as well
i wonder if sop would work on dod?

TitanPower
Jul 18, 2006, 01:27 AM
Cant stand CS, to many damn hackers there. Nice Avatar there Naq, looks like you been to Dukes site lately lol. He was on a few days ago here.

larz
Jul 18, 2006, 02:57 AM
Cant stand CS, to many damn hackers there. Nice Avatar there Naq, looks like you been to Dukes site lately lol. He was on a few days ago here.i hate css too but its something to do

pros911
Jul 21, 2006, 11:04 AM
i love source for zombie mod (not zombie horde)
and it would be cool if i had entmod on the zombie server :lol: