PDA

View Full Version : what am i doing wrong???



larz
May 25, 2006, 05:00 PM
ok im trying to bann mr.mike this is what i type in console

"admin_ban _0:0:7388521 0"

and it doesnt work

what am i doing wrong?

Retribution
May 25, 2006, 05:07 PM
you may not have the entire steam id
to get the entire steam id type "status" in the devoloper consol
then just copy and past :)

larz
May 25, 2006, 11:33 PM
ok tommorow

larz
Jun 06, 2006, 11:18 PM
naq pleez tell me exactly what to type in console when banning someone say for 5 mins, and this can b the example steam id STEAM_0:1:9771608. could u also show me what 2 type in CP rcon window to do the exact samething if this person was not currently on the server. also how do i monitor plyr ping from the CP?

Naquadria
Jun 07, 2006, 03:30 AM
naq pleez tell me exactly what to type in console when banning someone say for 5 mins, and this can b the example steam id STEAM_0:1:9771608. could u also show me what 2 type in CP rcon window to do the exact samething if this person was not currently on the server. also how do i monitor plyr ping from the CP?


Its best to ban by name or playerid over steamid
Ingame

admin_ban STEAM_0:1:9771608 0

Control panel

banid 0 STEAM_0:1:9771608


I hope those are right >_> :;-((

Drunken F00l
Jun 07, 2006, 01:35 PM
You could also just ban him by name:

admin_ban "Mr. Mike" 0

larz
Jun 07, 2006, 10:31 PM
arggg player ID those are unique all players i didnt know you could bann by player ID. ok can u giv me the same answers as in above post but using this player ID for example USER ID: 433 and i guess 2 bann sumone for 5 mins i just type 5 instead of 0.

Naquadria
Jun 08, 2006, 02:16 AM
why are you using the rcon window in the cp to ban people... just right click there name and select ban and time.

larz
Jun 08, 2006, 01:10 PM
becuz u cant do that when the ppl that u r banning arent currently connected )and im not actually banning anyone yet i just want know how) 2 the server =p

pandragon_exile
Jul 02, 2006, 04:25 AM
banning is the best way to populate a server. this is from my 8 years of game server hosting experience :wink:

larz
Jul 02, 2006, 09:43 AM
god id hate 2 join ur server :?

pandragon_exile
Jul 02, 2006, 12:52 PM
how do you know I have servers now?

larz
Jul 02, 2006, 02:32 PM
cuz im smart silly :wink: