PDA

View Full Version : DoS Attack Fixer for CSS v2



zhelev81
Mar 16, 2009, 01:09 PM
How to load DoS Attack Fixer for CSS v2

I get seg fault anytime I try to load it :(

Drunken F00l
Mar 16, 2009, 01:45 PM
Maybe an update broke it. I will check later and make sure it is still working.

Make sure you are not trying to load it with meta mod or anything like that. It is a standard Valve server plugin.

zhelev81
Mar 16, 2009, 01:56 PM
explane pls how it should be done ...

vdf ?

If yes ,it fails to load :wink:

Drunken F00l
Mar 16, 2009, 01:59 PM
vdf in your cstrike\addons folder.

zhelev81
Mar 16, 2009, 02:08 PM
aha ,exactly :)

and inside the vdf :

"Plugin"
{
"file" "../cstrike/addons/daf/bin/dosattackfix_i486.so"
}

and seg fault ,just keep restarting the server

tejeskifly
Nov 28, 2009, 11:03 AM
Hi, this plugin don't work for me :/
If im type this is server consloe:
plugin_load "..\cstrike\addons\daf\bin\dosattackfix_i486.so"
The server is time out.
If i'm write in .vdf

"Plugin"
{
"file" "..\cstrike\addons\daf\bin\dosattackfix_i485.so"
}

and restert the server, the server time out.

i'm using sourcemod

18:02:44 Loaded plugins:
---------------------
0:<TAB>"Metamod:Source 1.7.1"
1:<TAB>"Mattie's EventScripts, http://mattie.info/cs, Version:2.0.0.248"
2:<TAB>"Nico's CSSMatch, version 1.3.5 (Dec 16 2008), http://code.google.com/p/cssmatch-plugin-en/"

tejeskifly
Dec 01, 2009, 07:02 AM
any idea?
I realy need protect !!

Drunken F00l
Dec 01, 2009, 11:03 AM
Do not try installing it as a Sourcemod or Metamod plugin. It is a VSP plugin and does not require Sourcemod or Metamod. Make sure you do not put the VDF in the Metamod addons folder and that you put it in the [gamedir]\addons folder

tejeskifly
Dec 01, 2009, 12:52 PM
i already put the vdf file to the addons folder

Drunken F00l
Dec 01, 2009, 02:33 PM
Well I don't know what's wrong. You can use gdb on the core dump to check the stack trace.

gdb ./srcds_i486 core.whatever
(gdb) bt

tejeskifly
Dec 01, 2009, 03:39 PM
i find the problem :)
if i removw cssmatch plugin, daf works great. can you watch what is the propblem betven this two plugin?

Jamese1991
Dec 02, 2009, 06:28 PM
I was wondering if you could help me out as well. I am getting DOS attacked on all my servers a lot. I have installed this script on both of my zombie servers and 1 of my GG servers and it's not working.

we are using windows OS. I installed the DAF folder in my addons folder and put the VDF in the addons folder as well. Am I doing something wrong here? Am I supposed to do something else or add something somewhere else?

Your help would be greatly appreciated!!

Thanks,
OCJamese1991

Drunken F00l
Dec 03, 2009, 10:17 AM
Check that it's running using the console command plugin_print. If it's running but not working for you then you are getting a type of attack that it wasn't designed to protect against.