PDA

View Full Version : Contact Admin script having issues in game



IamTHEBOOKIE
Dec 01, 2008, 06:18 PM
There was a cheater on earlier today so I used the "contact admin" command in game, and when you type in the description at the bottom, it doesn't keep typing... you have to click the mouse after each letter to type another letter, so I'm not sure if it was just me or somthing else....

Zeitgeist
Dec 01, 2008, 06:32 PM
i would try to confirm this, but since im using the same computer, the results wouldn't be very helpful

insomniaprincess
Dec 01, 2008, 07:04 PM
Did it stop typing altogether or was it just taking time for the letters to show in the form?

Some other people have reported delay in text showing up in the form but I believe DF said that would be a computer issue and not an issue in the form itself.

I'll give it a test myself and see if I have any problems.

Your message did go through, btw.

IamTHEBOOKIE
Dec 01, 2008, 07:05 PM
Did it stop typing altogether or was it just taking time for the letters to show in the form?

Some other people have reported delay in text showing up in the form but I believe DF said that would be a computer issue and not an issue in the form itself.

I'll give it a test myself and see if I have any problems.

Your message did go through, btw.

I thought it was lagging at first, but when i click in the box after I typed a letter it let me type the next letter, so I just clicked really quickly after everything i typed lol

insomniaprincess
Dec 01, 2008, 07:15 PM
so I just clicked really quickly after everything i typed lol

haha well if it works, right on!

I tested it and I had no trouble typing. It doesn't appear to recognize punctuation (which would explain a lot- lol) but all else seemed fine.

Maybe DF will have an idea of why you had the problem but it seems like it may have been just on your end.

Drunken F00l
Dec 02, 2008, 01:09 AM
It's a problem with Valve's browser thing. It does it for any form fields on any page. Nothing I can do about it.

Use the form out of game:
http://www.sourceop.com/contactadmin.php

Half-Duplex
Dec 02, 2008, 01:36 AM
How about you just give me your cell number and I'll call you? :D

Drunken F00l
Dec 02, 2008, 09:37 AM
http://www.sourceop.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=859

Half-Duplex
Dec 02, 2008, 10:02 PM
God damn it, DF has an answer for everything.

Drunken F00l
Dec 02, 2008, 11:29 PM
Ya, I don't know if it still works.

-LMA-
Jan 03, 2009, 05:46 PM
Yea i tried the contact admin function earlier. It was slow loading and the worst part was I couldn't copy and paste by right clicking or hitting ctrl+V so I couldn't enter the guys Steam ID. I guess it's just valve's browser messing up. Next time I will be sure to minimize the game and open up firefox and use the direct link u provided DF.

Drunken F00l
Jan 03, 2009, 11:16 PM
Ya, the browser works great for some and not so great for others. I've seen both cases myself. Again, nothing I can do about it but Valve will probably figure it out eventually.

OmegaZero_Alpha
Jan 03, 2009, 11:34 PM
they have a better browser built into the overlay now, I would like to see a console command that would give you the address for report admin so you could copy-paste it in there and use it.

Drunken F00l
Jan 03, 2009, 11:40 PM
Too bad that can't be automated.

There is steam://url but it's for things like steam://url/SteamIDPage/76561197961366266 and can't be used with custom URLs. :(